Medlem hos oss

Eftersom vi är en ideell förening är verksamheten helt beroende av sponsorer, bidragsgivare och medlemmar. Du kan stödja vår verksamhet genom att bli medlem i föreningen till en årsavgift på endast 50:-/medlem under 18 år, 100:-/medlem över 18 år eller 200:- för en familj på samma postadress (vid familj skickar ni uppgifter om varje familjemedlem var för sig och för barn uppger ni vårdnadshavarens telefon och mail). När vi fått din ansökan och medlemsavgiften kommit in via Swish på 123 586 99 20, får du ett personligt meddelande och är därmed medlem under gällande säsong. Du kan även använda Bankgiro 5383-6698 men tänk då på att ange namn så vi ser vem som betalat.

Väsman VinterArena är ansluten till Svenska Skridsko- Kälk- och Rullidrottsförbundet och vi använder oss av deras medlemsregister, Idrott Online, vilket följer reglerna för GDPR. Anledningen till att man ska uppge personnummer är att det ingår en gruppförsäkring i medlemskapet. Länk till Svenska Skridsko- Kälk- och Rullidrottsförbundets försäkring.

Som medlem hos oss kommer du att få utskick runt arbetet i föreningen samt inbjudan till årsmöte. I mån av plats kan du även anmäla dig till de arbetsgrupper som utför de praktiska arbetena under säsongen.

Välkommen att bli medlem
/Styrelsen

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

* betyder att det är en obligatorisk uppgift.